BEATRICE BLUE

ILLUSTRADA

Beatrice Blue is auteur en illustrator. Haar boeken zijn vertaald in meer dan 19 talen en worden gelezen over de hele wereld. Ze werkt niet alleen als auteur, maar ook als art director voor animatiefilms. Haar liefdes zijn reizen, kleuren, boeken, de natuur en haar hond.

Dit werk is gemaakt met Procreate Pocket in 2018 op een iPhone 6s. Het hele schetsgedeelte is gedaan met de vinger en sommige onderdelen zijn gemaakt met een stylus. Het werk was een grote uitdaging omdat het gemaakt is op een klein scherm in vergelijking met de stylus (en de vingers!).

Beatrice Blue is an author and illustrator. Her books have been translated to more than 19 languages all over the world. She also works for animation, making films as an art director. She loves traveling, colors, books and nature. And her dog.

This piece was done with Procreate Pocket back in 2018 on an iPhone 6s. The whole sketch part was done with the finger and some of the painting parts were done with a stylus on the iPhone. It was a challenging piece since the screen was very little compared to the stylus (and the fingers!).